Selecteer een pagina

SOHO SPACES

Bent u op zoek naar een compacte, ecologische en betaalbare manier van wonen of werken? Dan is dit wellicht iets voor u.

Naast onze eigen modellen ontwerpen wij op maat gemaakte woningen, kantoren, werkplekken, accommodaties, ontspanningsruimtes, poolhouses, pop-up bars, etc. Wij bouwen en ontwerpen met oog voor detail, een neus voor de beste materialen en met perfectie als standaard.

Ontdek meer over SoHo Spaces

THE ICONIC

De ideale eenpersoonskantoorruimte! Minimalistisch design, grote glaspartij ingewerkt in dat typische, SoHo-Spaces signature, stalen frame & voorzien van alle comfort. Je kan niet wachten om aan je werkdag te beginnen.

Andere toepassingen: ontspanningsruimte, gespreksruimte, sauna, …

Afmetingen: L 299cm x B 244cm x H 289cm

Vanaf: 23.950 EUR

 

 

THE RESIDENT

Minimalistisch design, standaard uitgerust met een schuifraam op lange zijde + een grote glaspartij op de kopse kant ingewerkt in dat typische, SoHo-Spaces signature, stalen frame & voorzien van alle comfort. Biedt de mogelijkheid om verschillende opties toe te voegen: toiletruimte, badkamer, extra ramen, …

Toepassingen: tuinkantoor, tuinkamer, sauna, gastenkamer, pool house, sales office, …

Afmetingen: L 605cm x B 244cm x H 289cm

Vanaf: 27.950 EUR

THE LANDMARK

Net als onze andere “spaces” kent The Landmark eveneens een high end afwerking. In combinatie met onze typerende grote glaspartijen wordt een bijzonder samenspel van lichtinval en luxe gecreëerd. Ontworpen in functie van zijn uiteindelijke habitat biedt The Landmark je keer op keer die unieke beleving.

Toepassingen: kantoor, gastenverblijf, assistentiewoning, pool house, bijgebouw, …

Afmetingen: L 1220cm x B 244cm x H 289cm

Vanaf: 37.950 EUR